Inschrijven Deelnemers

Wat leuk dat je mee wilt doen met de Huttenbouw 2019. Om je in te kunnen schrijven hebben wij een volledig ingevuld formulier nodig. Na de inschrijving ontvang je een bevestigingsmail (let op, dit kan soms een aantal dagen duren). Als je de bevestiging hebt ontvangen vragen wij je om het inschrijfgeld over te maken. Dit jaar zijn de kosten € 12,50. Meer informatie staat in de bevestigingsmail.

Bij het inschrijfformulier kun je aangeven of je al een groep hebt of niet. Een groepje bestaat uit maximaal 6 kinderen. Wil je je als groep inschrijven, vermeld dan de namen van de andere deelnemers bij inschrijving. Daarnaast moet je sinds dit jaar een eigen team naam verzinnen, zorg dat iedereen dezelfde teamnaam invult.

Alle deelnemers dienen zelf in te schrijven. Heb je nog geen groepje, is dat geen probleem, dan plaatsen wij je in een groepje leeftijdsgenoten.

Restitutie van inschrijfgeld bij annulering is niet mogelijk.

De kosten bij inschrijven bedraagt €12,50 te voldoen onder vermelding van de ingeschreven naam ten name van Huttenbouw Noordwijk NL69INGB0006576348

Alleen volledig ingevulde formulieren worden geaccepteerd. Schrijf je in via dit formulier.