Huttenbouw Noordwijk

“Ik wil beroemd worden, ik wil op tv en op de radio beroemd worden” klonk er over de speakers op het huttenbouw terrein. Wat is dat nou? dacht Arina, Dat nummer ken ik ergens van…. Arina loopt richting het podium en ja hoor, haar vermoeden klopt. Op het podium staat een groepje meisjes en jongens te dansen en zingen op dit nummer van kinderen voor kinderen. Jitske ziet Arina lachen en loopt naar haar toe. Na een kort overleg bloeit er een ontzettend leuk idee. Dit jaar gaan we een talentenjacht organiseren tijdens de huttenbouw. HUTTENBOUW GOT TALENT. Er is alleen een klein nadeel, de organisatoren zijn allemaal van die stijve harken en kunnen dus ECHT NIET goed dansen. Dat gaat dus helemaal niks worden. Dan komt Wifried met een goed idee, we laten de deelnemers een kunstje uitvoeren op het podium!

Dussss….. Ben jij goed in het hooghouden van de voetbal? Kun jij de radslag maken, of misschien al drie achter elkaar? Is zingen helemaal jouw ding? En vind je hutten bouwen ook heel leuk? Dan ben je dit jaar goed op je plek tijdens de Noordwijkse Huttenbouw.

We beginnen de eerste dagen met het bouwen van je hut. Je mag helemaal zelf kiezen wat je gaat bouwen. Een kleedkamer, Chillruimte, oefenhok of je eigen podium? Alles kan! Op de laatste dag is de talentenjacht en mag je laten zien waar je dagenlang voor hebt geoefend, en dat op een écht huttenbouwpodium.

De huttenbouw vind is dit jaar van 17 t/m 20 augustus 2020.