FAQ

VEELGESTELDE VRAGEN

Wat is het thema van dit jaar?

Dit jaar is het thema Huttenbouw Got Talent! Heb je een talent of ben je ergens heel erg goed in? Kom het laten zien tijdens de talentenshow. De voorrondes zullen zijn op de dinsdag en de woensdag, de finale zal plaatsvinden om de donderdag.

Vanaf welke leeftijd mag mijn kind meedoen?

De leeftijd van de kinderen die mogen deelnemen is 7 t/m 14 jaar.

Mag ik mijn kind helpen bij het bouwen?

Het helpen mag, maar dan wel als vrijwilliger. Daarnaast is het niet de bedoeling dat alleen het eigen groepje geholpen wordt, maar de groepjes daaromheen ook.

Van tevoren graag wel via de website aanmelden.

Wat als mijn kind geen groepje heeft?

Dit is geen probleem, wij delen uw kind in bij een ander groepje of stellen een groepje samen met andere kinderen. Wij proberen dit te doen op basis van leeftijd en/of school. Samen met één vriendje of vriendinnetje opgeven kan natuurlijk ook.

Hoe groot mag het groepje zijn?

In verband met de veiligheid hebben wij groepjes van minimaal 4 kinderen en maximaal 6. Hier worden geen uitzonderingen in gemaakt. Is er een groepje groter, worden zij opgesplitst en naast elkaar geplaatst.

Wanneer is de huttenbouw?

De huttenbouw vindt dit jaar plaats van 19 t/m 22 augustus 2019. De Huttenbouw is elke dag in de ochtend met een verschillend programma. De tijden worden bekend gemaakt in de bevestigingsbrief.

Wie helpen mijn kind als dat nodig is?

Dit zijn vrijwilligers, zij lopen rond op het veld en hebben allemaal een groen shirt aan met daarop het logo. Zij helpen de kinderen waar nodig, maar sporen hen aan om het zelf te kunnen doen.

Wat kost de huttenbouw?

Meedoen kost €12,50. Hiermee is er betaald voor 1 kind voor 4 dagen hutten bouwen. Inbegrepen zijn spijkers, verf en hout. Verder is er gratis limonade beschikbaar. Er is tijdens de huttenbouw een kraam waar de kinderen tegen een klein bedrag fris en snoep kunnen kopen.

Wat moet ik meenemen?

Niet zo veel! Je eigen gereedschap, lunchpakketje en je goede humeur! Verder is oude kleding en/of regenkleding meenemen een goed idee.

Wat doen we bij slecht weer?

Bij noodweer hebben wij een schuilplaats bij een naastgelegen bedrijf. Vanuit daar worden de ouders gecontacteerd. Het dus belangrijk om tijdens de huttenbouwweek ten alle tijden bereikbaar te zijn!

Wat gebeurt er bij een ongeval?

Op het terrein lopen medewerkers van het Rode Kruis en EHBO’ers rond. Zij geven de eerste hulp en plakken een pleister waar nodig. Bij ernstige ongevallen worden de ouders gecontacteerd.

Voor andere vragen kunt u mailen naar info@huttenbouwnoordwijk.nl

2 antwoorden op “FAQ”

 1. Beste organisatie,
  Graag wil ik mijn zoon inschrijven, maar het lijkt of de site vastloopt! Kunt u mij helpen de inschrijving te doen?

  1. Beste Nelleke,
   Ik heb je een mail gestuurd!

   vriendelijke groet,
   Organisatie Huttenbouw Noordwijk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.